In het ritme van het paard

In ons dagelijks leven is het soms moeilijk om te ‘vertragen’. We worden opgeslokt door de dingen die we moeten doen. Tijd lijkt voorbij te vliegen. Paarden kennen geen tijd zoals wij dat ervaren. Ze leven in het HIER en NU. Kom in het ritme van het paard en ervaar hoe het is om even ‘tijdloos’ te zijn.

We drinken kopje thee of koffie, praten kort, je leert iets over de communicatie van paarden en gaat dan aan het werk om het paard te verzorgen. Daarna leer je eerst vanaf de grond hoe je met een paard kunt omgaan en daarna pas je ditzelfde toe als je op het paard rijdt. Je zal merken dat je al je dagelijkse beslommeringen even vergeet en met meer energie naar huis gaat.

Voor  wie?

Voor iedereen die wil leren paardrijden op een paard-natuurlijke manier. Maar ook heilzaam bij mensen die te maken hebben met depressiviteit, stress of een burn-out, na traumaverwerking, na een EMDR sessie.

kosten

Kort gesprek met koffie of thee, uitleg paardentaal, paard in stilte verzorgen, 30 min op het paard met of zonder zadel, paard in stilte verzorgen en kort nagesprek (totaal ongeveer 1-1,5 uur per keer):

Kosten:

€63,00 per uur

Ervaringen

“Ik wil leren paardrijden op een paard-natuurlijke manier, ik leer dan zelfs dat het paard pas in beweging komt als ik de teugels los laat haha, ik herken dit in mijn leven!”