Een paar dagen achter elkaar met jezelf ‘zijn’

Op een prachtige locatie, aan de rand van het Nationaal park het Dwingelderveld in Drenthe bied ik een intensieve meerdaagse coaching en healing aan. Van te voren overleggen we telefonisch wat jouw vragen en behoeften zijn en maken we samen een plan op maat. Met als doel dat jij weer een paar laagjes dieper in jezelf kunt komen, je jezelf kunt ZIJN.

Hoe werkt dit?

Je neemt telefonisch contact met mij op, boekt dan zelf je overnachtingen: Bijvoorbeeld in je eigen tent, caravan of in de trekkershut op Camping “De Olde Bârgen” : https://www.oldebargen.nl of een bungalow in het kleinschalige vakantiepark “Zonnetij” https://www.vakantie-naar-drenthe.nl. Daar staat bij aankomst een karaf CanSueño water en een CanSueño lekkernij voor je klaar. Vandaaruit is het enkele minuten wandelen naar mijn praktijk. Daar zullen we iedere dag starten.

De coachingsessies/healingsessies kunnen van 2 – 4 uur duren.

Ik reken €63 per uur voor individuele sessies.

Iedere meerdaagse ziet er anders uit, maar om een indruk te krijgen zie je hier een voorbeeld van een intensieve meerdaagse:

VOORBEELD van een intensieve meerdaagse:

3 X 2 uur per dag paardencoaching en/of healing kosten : €378,00

Dag 1: Van 9.30-11.30 uur: Kennismaken/intake en een systemische paardencoachsessie

Dag 2: Van 9.30-11.30 uur: EMDR sessie of Sjamanistische Healing/Soulretrieval sessie

Dag 3: Van 9.30-11.30 uur: Sjamanistische Healing/Soulretrieval

Uitbreiding:

Elke dag kan de BASIS intensieve meerdaagse worden uitgebreid met:

  • Een gezamenlijke stilte-wandeling door het bos
  • Na afloop van een sessie EMDR- of Soulretrieval bij de paarden ‘zijn’
  • Schilderen- je neemt na afloop van de meerdaagse het zelfgemaakte schilderij mee naar huis
  • Een vegetarische avondmaaltijd, bezorgd in jouw bungalow/caravan/tent/trekkershut

  • Ná deze intensieve dagen is het goed om een on-line coachgesprek of -healing in te plannen of een een zgn. terugkom-tweedaagse

Tip:

Combineer de intensieve meerdaagse met een vriend/vriendin of met je partner! jij krijgt dan bijvoorbeeld in de ochtend coaching en/of healing, je vriend/vriendin of partner in de middag.

REVIEW:

” Een waardevol cadeau aan mezelf was dit: een 3-daagse individuele Intensive bij Annemiek. Echt Quality Time voor als je even alle aandacht voor jezelf wil, en daaromheen lekker wil genieten in de rust van de Drentse natuur. Ik voel me opgeschoond na een paar inzichtrijke dagen in Dwingeloo, in een mooie combinatie van sjamanisme, systemische paardencoaching, EMDR, shamanic healing en SoulRetrieval. We hebben allemaal onze thema’s en leersituaties, en hoe fijn is het om daar af en toe wat voeding en steun bij te vragen. De paarden zijn een enorme toegevoegde waarde in de coaching, dat was een echte eye-opener voor me. Rationeel begrijpen is 1, maar direct ervaren wat bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap in je lijf doet en dat ook meteen gespiegeld krijgen door de paarden, is 2… Ik heb ook ervaren dat inzichten daardoor meer beklijven, dieper doordringen dan wanneer je alleen maar in woorden over levenservaringen en gevoelens praat. Ik kwam met de intentie om juist uit ‘verhalen’ te blijven maar echt te gaan voelen en energetisch loslaten van wat niet meer bij me hoort. Er zat spanning in mijn lijf die na drie lekker lange middagen echt vele malen lichter voelde. Ik heb al meteen een tweedaags vervolg geboekt om me nog meer met de paarden te verbinden, zo bijzonder vond ik het.

Annemiek leeft een mooie passie: het is heel fijn om onder haar warme en kundige begeleiding, op de flow van wat nodig is te zakken in rust, kwetsbaarheid en openheid. En als klap op de vuurpijl heb ik grote stappen gezet in mijn angst voor paarden. Het kleine paardenmeisje in mij is wakker gekust in deze meerdaagse 🙂 “