Teamdag en teamontwikkeling

1. Paardencoachsessie als onderdeel van je teamdag, teambuilding of vergadering:

Je hebt een teamdag en wilt daarin een onderdeel van jullie functioneren als team onderzoeken. Dat kan met paarden heel goed! Wij kunnen dan in  1,5 – 2 uur een interventie verzorgen met paarden. Je krijgt dan onder andere inzicht in hoe jullie samenwerking en onderlinge communicatie verloopt en wat dit betekent voor je positie binnen het team en bedrijf. Ook krijg je hierdoor handvatten mee om dit te verbeteren.

Locatie: Dwingeloo of in overleg elders in Nederland of België

Coaching team: € 450,00 excl btw voor 1,5 – 2 uur.

Vanaf 6 personen zakelijk: op aanvraag

 2. Dag geheel verzorgd

Als team elkaar beter leren kennen door buiten jullie comfortzone en buiten de gebaande paden te gaan. Naast gezelligheid ook werken aan een teamdoel. Waar sta jij in het team en hoe kunnen jullie elkaar versterken als team?

Dat kan allemaal zichtbaar worden bij een teamdag met en tussen de paarden.

Hoe ziet een dag er uit?

Start met koffie/thee en lekkers a la Can Sueño, uitleg paardentaal, een team-opdracht met paarden, lunch a la Can Sueño, weer een team-opdracht met paarden, afsluitend nabespreking met glas prosecco en hapjes gemaakt van streekproducten.

3. WindKracht, voor meerdaagse teamontwikkeling:

Teamontwikkeling is gericht op het verbeteren van teamprestaties en het versterken van het vermogen tot zelfontwikkeling. Vaak blijken teams vergelijkbare issues en patronen te hebben, die de effectiviteit van het team en het werkplezier van de professionals in de weg staan. Wanneer je het beste uit teams wil halen, gaat het vooral om het opruimen van belemmeringen die mensen voor zichzelf opwerpen. Voor meer informatie en het aanvragen van een offerte : www.windkracht.org

We werken onder andere samen met vakantiepark Zonnetij, die de ontvangst met koffie, thee en de lunches in ‘t Gebint verzorgt: https://www.vakantie-naar-drenthe.nl

Kosten:

Op aanvraag : neem contact op met Annemiek ten Hoor: 0653425103

Impressie:

Ervaringen:

“We kregen een opdracht om gezamenlijk met het paard uit te voeren. Dat lukte helemaal niet zoals we wilden. Pas toen we in echte verbinding met elkaar de opdracht uitvoerden wilde het paard met ons mee…. Vanuit verbinding met elkaar kunnen wij grote vraagstukken aan!”